maandag 4 september 2017

Mag ik door?

Vanmorgen mooi op tijd richting het ziekenhuis om bloed te prikken. Wat was het verschrikkelijk druk! Maar gelukkig had ik mijn CITO-labformulier en dan hoef je niet lang te wachten. Het idee erachter is dat je gaat bloedprikken, en een uurtje later de afspraak hebt bij de specialist. Je hebt dus voorrang bij het bloedprikken zodat de uitslagen er op tijd zijn.
En wat fijn, alle waarden die goed moesten zijn, waren nu goed! De leverwaarden waren wel slechter geweest, dus daar durf ik voorzichtig positief over te zijn.
Omdat mijn weerstand zo laag was na twee weken tabletten, is wel besloten om de dosis te verlagen van 125 naar 100 mg. Beetje jammer maar ik snap het wel. Hopelijk kan ik nu wel de drie weken vol maken. Morgen kan ik de capsules weer ophalen, dus vol goeie moed weer beginnen!


4 opmerkingen:

  1. Hoi Andrea,
    Fijn dat je weer door kunt nu met de palbociclib, zij het in aangepaste vorm. Ik hoop dat deze ronde je weerstand minder aanpakt en dat de behandeling haar werk doet. Je verhaal is indrukwekkend. Kippenvel van de naam van je blog. Veel sterkte liefie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Jolien, wat lief dat je reageert op mijn verhaal.
      Ik hoop ook dat het goed gaat deze keer, nog een paar dagen geduld tot het bloedprikken.
      Dankjewel, liefs

      Verwijderen
  2. Fijn dat je door kunt!
    Bij mij is de dosis ook verlaagd van 125 naar 100. Eigenlijk wilde de arts toen liever een extra rustweek, maar dat kon neit vanwege mijn vakantie (dan kon er niet na de rustweek gekeken worden of de waarden weer OK waren). Ah, ik lees nu in je vorige bericht dat jij dat ook hebt gehad.
    Het is inderdaad jammer, te moeten dalen. Ze zeggen dat het voor de werking niets uitmaakt! Tja, dat moet je dan maar geloven. Hopelijk kan je nu de drie weken wel vol maken en zijn je volgende bloedwaarden in orde!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi NoraL,
    hoe lang gebruik jij de palbociclib inmiddels?
    Ik heb even op je blog gekeken maar nog geen tijd gehad er echt in te duiken...
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen